Избор на категория
Вашата количка

Miracle Body

Вярвате ли в чудесата? Ние сме тук, за да ви докажем, че чудото на природата съществува. С помоща на изцяло натурални билки и експерти технолози, ние от “Miracle Body” създаваме за вас качествени продукти за здраве и красота.

Всички билки и аромати са 100% натурални и произведени в България от лицензирана компания, която е на Европейския пазар повече от 20 години. Серията чайове на “Miracle Body” е с неповторими вкусове и аромати, тествани и разработвани дълго време, за да сме сигурни, че нашите клиенти ще получат желания резултат и наслада.

Ежедневната ни среща с хора искащи да подобрят външния си вид и здравословно състояние, ни амбицират да не спираме да бъдем креативни полезни. Именно за това “Miracle Body” избра да работи и с едни от най- добрите специалисти по хранене и тренировачни програми, които да изготвят за вас бонус програми и съвети за още по-добри резултати.

Продуктов код: MD
Естествена детоксикация на организма Премахва токсините от тялото Премахва подутия корем Подобрява метаболитната активност Помага за пречистването на чревния тракт Укрепва имунната система Тонизира и предпазва кожата от стареене Прием: Поставете 3-4 грама ( 1 супена лъжица) в 200-300 мл. гор..
18.00 лв. 25.20 лв.
Продуктов код: SL
За стройно и красиво тялоПотиска апетита Премахва подутия корем Действа благоприятно на храносмилането Дава енергия Подобрява метаболитната активностПрием на Декокс чай Slim Life:Поставете 3-4 грама ( 1 супена лъжица) в 200-300 мл. гореща вода. Оставете да се запари за 4-6 минути. ..
19.00 лв. 27.40 лв.
Продуктов код: SR
За по-добър и качествен сънОтпуска централната нервна система Намалява стреса и тревожността Подобрява съня Действа релаксиращо и успокояващоПрием:Поставете 3-4 грама ( 1 супена лъжица) в 200-300 мл. гореща вода. Оставете да се запари за 4-6 минути. Приемайте 2 пъти на ден. Подходящ..
18.00 лв. 25.20 лв.
Продуктов код: MB-CUP
Търсенето на подходяща луксозна чаша за чай не е никак лесна задача.  Друг е въпросът, когато търсите чаши за чай, които да подарите на близък човек, приятел или роднина, защото в този случай трябва не само да изберете нещо качествено, но и да го съобразите с интересите на човека, за който е п..
10.00 лв. 29.90 лв.