Избор на категория
Вашата количка

Сетове

Пазарувай разумно. Купи 2 или повече от продуктите на Miracle Body и се възползвай от специалните ценови предложения.

Продуктов код: DS
Погрижи се за тялото си със 100% натурални съставки за цялостен 28-дневен детокс. Страхотна формула за и трайни резултати! 28- дневна, 100% натурална комбинация за страхотна форма и силен организъм. Тази премиум комбинация е подходящ за всеки, чиято цел е грижата за доброто здраве и външен вид..
46.50 лв. 51.80 лв.
Продуктов код: DR
Естествена детоксикация на организма в комбинация с добър и качествен сън. Тази невероятна комбинация ще се погрижи за вашето тяло, като:Премахне токсините от тялото Елиминра подутия корем Ще подобри метаболитната активност Ще отпусне централната нервна система Ще намали стреса и трево..
46.50 лв. 51.80 лв.
Продуктов код: SLMDSR
"Чувствай се невероятно - с пълния рестарт на тялото си!" Комбинирай трите чудес на Miracle Body и подари на тялото си хубава фигура, чиста кожа и здрава нервна система! Първокласните билки в тези три чая ще се погрижат да преоткриеш себе си, при това на страхотна промо цена! Slim life: За ..
66.90 лв. 78.80 лв.
Продуктов код: RS
Естественo изгаряне на мазнините в организма в комбинация с добър и качествен сън. Тази невероятна комбинация ще се погрижи за вашето тяло, като:Премахне токсините от тялото Ще забърза метаболизма Действа благоприятно на храносмилането Дава енергия Подобрява метаболитната активност Ел..
46.50 лв. 51.80 лв.