Никога не предавай себе си! ”Животът може и да е битка, но аз зная как да побеждавам!”

Двете ключови мантри в моя живот, които с годините ме съпровождаха във взимането на не едно трудни решения. Дългогодишният ми опит в модната и спортна среда, както и ежедневието ми на майка и домакиня, ме срещнаха с различни хора, с различни цели и желания.

Като собственик на спортна зала и активен треньор по каланетика и аеробика, непрестанно комуникирам с хора, които искат да бъдат здрави и да изглеждат добре. Самата аз от 16 годишна тренирам и се грижа за това да имам здраво и красиво тяло. От 20 годишна не спирам с тренировките и хранителните си съвети, да помагам на редица мъже и жени да изглеждат добре.

Зная колко е трудно в днешно време да се намери продукт, който да отговори на нашите очаквани  резултати и в същото време да бъде безвреден за здравето ни. Именно за това в Miracle Body избрах да създам продукти, които да съдържат изцяло натурални билки и подправки, с чиято помощ допринасяме на тялото ни да бъде здраво, красиво и силно.

Разбира се, за да реализирам идеята си се доверих на една от водещите компании в производството на натурални билкови суровини. Компания, която е с над 25 годишна история, както на Българския, така и на Европейския пазар.

Като жена, която е ценител на красотата исках продуктите на Miracle Body да бъдат красиви, вкусни и ароматни, да създават в нас усещане за лукс и стил. Всеки един чай от серията е наситен с цветове, натурални аромати и приятен вкус. В това може да се убедите още след първата глътка чай.